Afspraak maken

Wij behandelen alleen op afspraak. Heeft u pijn of is er sprake van spoed? Neem dan telefonisch contact op.

Afspraak maken

U kunt op werkdagen telefonisch een afspraak maken. Wij adviseren u om minimaal 2 keer per jaar langs te komen voor controle. Zo kunnen we het beste samen met u uw tanden en kiezen gezond houden.

Afspraak afzeggen

U kunt uw afspraak tot 24 uur boren-e-d-close-up-kleinvan tevoren kosteloos afzeggen door te bellen naar onze praktijk: 0299-425676 of per mail via info@tpwaterlandlaan.nl.
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Komt u niet of zegt u te laat af? Dan brengen wij u de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening.

  • De eerste keer dat u te laat komt of te laat afzegt voor een 10 minuten controle, brengen wij u geen kosten in rekening.
  • Voor alle andere (langere) afspraken brengen wij u ook de eerste keer dat u niet komt of te laat afzegt de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening.
  • Komt u regelmatig en zonder bericht niet naar uw afspraak? Dan zullen wij u uitschrijven uit onze praktijk.

Pijn

Heeft u pijn? Wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Als u tussen 9.00 en 10.00 uur belt (of voor die tijd het antwoordapparaat inspreekt), kunnen we u vaak nog dezelfde dag helpen. Wanneer u later belt, is het mogelijk dat wij u niet direct kunnen helpen. Wij verwijzen u dan naar de spoeddienst. Ook als u niet regelmatig langskomt voor controle, is het mogelijk dat wij u naar de spoeddienst verwijzen.

Buiten kantooruren

Als de praktijk gesloten is,  kunt u op het antwoordapparaat de gegevens van de dienstdoende spoedtandarts afluisteren.

Voor een behandeling bij de spoeddienst moet u uw zorgpas en legitimatiebewijs meenemen. U dient de rekening direct en contant te betalen. U krijgt een factuur mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Ook ontvangt u een verslag van uw behandeling voor uw eigen tandarts.